NAAR HOMENAAR HOMEFacebook
NAAR HOME
Weblog

Reacties van enthousiaste klanten:

Reactie naar aanleidng van ons optreden van 28 maart 2015:

 

Wij willen jullie hiermee bedanken voor het geweldige optreden afgelopen avond. Werkelijk iedereen was vol lof over jullie optreden en enthousiasme waarmee jullie op de bühne staan. Jullie optreden heeft de viering van Helma’s 60ste verjaardag tot een onvergetelijk feest gepromoveerd, iedereen was laaiend enthousiast dit blijft ons voor altijd bij.
Zegt het voort aan alle “Weduwen”

...

Met vriendelijke groeten,

Helna & Marcel de Wit

 

Optreden 10 jarig bestaan ZijActief Liessel 9 oktober 2013

 

Jullie waren gisteren in Liessel bij het 10 jarig bestaan van ZijActief. We hebben genoten!

Diny van Lierop

 

Lieve mensen van de Weduwen,

Ik wil jullie bedanken voor de geweldig leuke avond bij ZijActief in Liessel gisterenavond.

Vooral het liedje 'Dit is mijn lijf' heeft me veel gedaan. Na een periode van borstkanker met operatie en chemo kan ik nu mede door jullie zeggen: DIT IS MIJN LIJF!

Bedankt voor deze oppepper!

Groetjes,

M. de L.

 

Goedereede Kunstdagen 31 augustus 2013

 

Dames,

Ik heb vanmiddag onwijs genoten van jullie optreden in Goedereede. Wat 'n leuke meiden zijn jullie, wauw!!! Mijn zussen en zwager wilden verder naar Ouddorp, dus heb ik helaas jullie tweede sessie om 15.15 uur niet gezien. Echt jammer. Ik kende jullie niet, dus het was voor mij een heel onverwachte, leuke belevenis. Ik heb jullie op internet bekeken en wil heel graag nog 'n optreden van jullie bijwonen.

Ik zie op internet dat jullie nogal eens in of in de buurt van Utrecht optreden. Hebben jullie al meer optredens gepland en zo ja, waar?

Hopelijk tot gauw,

Hartelijke groet,

Jan Reijsbergen

 

Smartlappenfestival Utrecht Brasserie Goeie Louisa 18 november 2012:

Dames,

jullie waren weer fantastisch, zowel het optreden gisteren in Kanaalzicht en het optreden vanmiddag in Karel V. Ik en velen met mij hebben weer enorm genoten. Nog lekker gegeten in de Goeie Louisa?

Bert Ram

Dames,

het optreden in Goeie Louisa in het kader van het smartlappenfestival was weer een FEEST!! Bedankt!! Hoop dat het eten lekker was!!

Dennis Siebes

Ladies,
Het was weer een waar genoegen om jullie optreden mee te maken bij Karel V. Het was voor mij al een tijdje terug, maar wat een feestje weer!

Tessa Schachten

Bedrijfsfeest Residence Rhenen 2 november 2012:

Meiden. Ontzettend bedankt voor het spectaculaire optreden tijdens onze klantenbijeenkomst vrijdag 2 november in Residence Rhenen. Julllie hebben onze avond echt 'bijzonder' gemaakt. De reacties van onze gasten waren heeeeel positief. Ik ben zo blij dat ik jullie heb uitgenodigd. Het was een onvergetelijke avond. Natuurlijk kom ik nog met een paar foto's, want we hebben er heel veel van jullie gemaakt. Nogmaals super bedankt!!!!

Karine Copier

Verjaardagsfeest 6 oktober 2012:

Meiden, nogmaals bedankt voor het spetterende optreden gisteren op mijn feest. Mede dankzij jullie is het een gigantisch leuk feest geworden.

Bert Ram

Afscheidsfeest restaurant Anafora 16 juni 2012:

Dag lieve Marjorie (en in jou ook alle Weduwen),

 

Wat hebben jullie mij blij gemaakt op mijn afscheidsfeest! Voorop natuurlijk jullie bruisende muziek en jullie veroverende presentatie. Maar ook jullie rake kanttekeningen over mijn leven in en met mijn winkel. Vrijwel al onze gasten hebben zich gisteravond door jullie laten betoveren.

Dank je wel!

Henny

 

 

 

 

We hebben genoten van jullie optreden bij Anafora in het Maxima park met van Henny!!!! Thx namens alle meiden van Pourvous henny mc in Vleuterweide @vleuten


Aan De Weduwen wordt vaak gevraagd hoe dat nou is, om bij De Weduwen te horen. Bij dat grote bonte energieke gezelschap met al die mooie vrouwen. Wij zullen u het een en ander vertellen. Misschien ook wel over wat u nooit te zien krijgt.

Tulipa de Weduwen gedoopt op het Holland Flower Festival, feb 2011

Over vijf jaar kunnen we er pas thuis van genieten maar tulp ‘Tulipa De Weduwen’ heeft zondag 27 februari 2011 zijn officiële naam gekregen. Theater-zanggroep de Weduwen is in een grote bus naar het Holland Flowers Festival in Middenmeer afgereisd om de fantastisch gekleurde tulp te dopen.
Na alle formaliteiten met veredelaar Jan Ligthart en voorzitter van het Festival Wim Boon, lieten alle sprankelende vrouwen hun trots en dankbaarheid blijken door het zingen van het speciale en vrolijke Tulipa De Weduwen lied. Aansluitend volgde een spetterend optreden met de twee thema’s liefde en glitter & glamour. De bezoekers van het festival konden niet stil zitten en zongen vrolijk mee en dansten er lustig op los.

 

Link youtube Tulipa De Weduwen.

 

Foto: Jan van Stipriaan Luïscius

Scherpenzeel februari 2011

Een mooie zondag in februari. De zon scheen de hele dag maar buiten bleef het koud. Hoe anders was het binnen. We mochten een optreden verzorgen voor een grote familie- en vriendenkring tijdens een diner ter ere van een verjaardag en jubileum. Aan het einde van ons optreden gingen de voetjes van de vloer. Hun reactie de volgende dag: Even laten weten dat mijn vrouw en ik zeer hebben genoten van jullie optreden! De zang is fijn om te horen en jullie optreden is boeiend om te zien. We zagen dat jullie je met hart en ziel geven. Bravo!

Ballonnetjes op voor Goeie Louisa

In november 2010 was met het smartlappenfestival in Utrecht aan ons de eer om het startsein te geven aan een nieuwe actie van Goeie Louisa.

Na dit optreden kregen we een paar prachtige reacties van ons publiek:

 

Hartstikke ( blij) verrast door jullie optreden gister. Wij hebben genoten !!!!

 

Wat een stel schitterende vrouwen bij elkaar;

 

Wat een geweldig enthousiaste performance;

 

Prachtige karakters en pracht repertoire – werkt aardig aanstekelijk op het publiek.Koninginnedag in Berkel en RodenrijsSmartlappenfestival Utrecht

Laat u zich meenemen in de belevenis van een bezoeker van het smartlappenfestival 2009 in een overvol en feestvierend Kanaalzicht te Utrecht. Link: column joost smartlappenfestival utrecht 2009